Főoldal Sony Xperia M4 Aqua E2303

Sony Xperia M4 Aqua E2303

71 990 Ft.- vagy

Nálunk Ön mondja meg mennyibe kerül!

Termék leírás

Gyártó: Sony
Modell: Xperia M4 Aqua


Leírás:

Csobbanj egy 13 megapixeles kamerával!
 

A Sony Xperia M4 Aqua kártyafüggetlen okostelefon a Sony kameratechnológiáinak legjavával büszkélkedhet. A kiváló automatikus mód, például 52 különböző helyzetet ismer fel, majd beállítja az optimális paramétereket.. Az eredmény ? Tökéletes felvételek mindig és mindenkor, még gyenge fényviszonyok között is.


Minden belefér a képbe

A Sony Xperia M4 Aqua mobiltelefon előlapi kamera tekintetében is megállja a helyét. Az 5 megapixeles, szuperszéles látószögű első kamera révén minden felvételre még több elem fér rá - te, a társaid és a lenyűgöző látvány.

Bulizd át az éjszakát a 2 napos üzemidejű akkumulátorral
 
A munkával és játékkal zsúfolt napokon olyan okostelefonra van szükséges, amelyik bírja a terhelést. És igen, a Sony Xperia M4 Aqua okostelefon pontosan ilyen készülék. 2400 mAh-ás akkumulátora akár 2 teljes napig kitart egyetlen feltöltéssel, így akkor sem kell aggódnod, ha kimaradsz éjszakára.


Porálló, Aggodalommentes!

A strapabíró Sony Xperia M4 Aqua kártyafüggetlen mobiltelefon épp olyan erős, mint amilyen szép. Innovatív külseje védi a finom porrészecskékkel szemben, így soha nem kell eltenned ,,a biztonság kedvéért".

Android Lollipop operációs rendszer
 
A 2014. októberében kiadott Android 5.0 operációs rendszer, Material desig nevű stílusa egyszerű és természetes. A teljesen megújult külsőn kívül, a Lollipop olyan belső változásokon ment keresztül, mint üzemidő növekedés, alkalmazkodó, adaptív fényerő vagy a kártyákként megjelenő értesítések. Az ART futtatókörnyezet, és a JobScheduler pedig, mintegy másfél órával hosszítják a készülék terhelhetőségét.

Lenyűgöző látvány

Az 5"-os HD kijelzővel rendelkező Sony Xperia M4 Aqua mobiltelefon kifogástalan képi megjelenítéssel szolgál. Rajta minden kép, videó, vagy bármilyen tartalom, szuperéles, részletgazdag, és színes minőségben köszön vissza.

Így is ismerheti: Xperia M 4 Aqua E 2303, XperiaM4AquaE2303, Xperia M4 Aqua E 2303

Magánszemélyek részére

Percdíjak akár 5 Forinttól

Havidíjak akár 1200 Forinttól

Részletekért kattintson >>

Cégek részére

Percdíjak akár 3 Forinttól

Havidíjak akár 1400 Forinttól

Részletekért kattintson >>

Kosár

Rendelése a kosárba került!

Kassza >> Bezár