Főoldal Sony Xperia Z3 Compact D5803

Sony Xperia Z3 Compact D5803

119 990 Ft.- vagy

Nálunk Ön mondja meg mennyibe kerül!

Termék leírás

Gyártó: Sony
Modell: Xperia Z3 Compact D5803


Leírás:

Itt az új Xperia Z3 Compact. Ragaszkodj a nagyszerűhöz, ha kompakt okostelefont vásárolsz!

A jó azt jelenti: kompakt. A nagyszerű pedig azt: egy kompakt okostelefon olyan teljesítménnyel, amely nem ismer kompromisszumokat.

Ugorj fejest az új élményekbe! A(z) Xperia Z3 Compact ugyanolyan szép, mint amilyen praktikus.Vízálló design, amellyel többre vagy képes
 

A(z) Xperia Z3 Compact egy olyan okostelefon, amely megváltoztatja az életedet. És az életet nem a négy fal között szokták élni. A legmagasabb vízállósági besorolású Xperia Z3 Compact segítségével esőben is fogadhatod a hívásokat, és a medence alján is fényképezhetsz. És az sem árt meg neki, ha közben néha beleejted a mosogatóba. Az egy kézzel is könnyen használható Xperia Z3 Compact karcsú és kompakt designjával az az androidos okostelefon, amely egyesíti a tartósságot a szépséggel.


Hozd ki a legtöbbet minden pillanatból - éjjel-nappal!

A legjobb kamera, a legnagyszerűbb alkalmakra
 
Sok nagyszerű dolog történik kevés fényben. A(z) Xperia Z3 Compact készülék a Sony kamerakészítésben szerzett többéves tapasztalatának köszönhetően páratlan lehetőségeket kínál gyenge fényviszonyok között is. A Cyber-shot és a Handycam technológia révén mozgás közben is lenyűgöző videókat készíthetsz, és víz alatt is élesek lesznek a fotóid. Még többet szeretnél kihozni a felvételeidből ? Légy kreatív az egyedi kameraalkalmazásainkkal! Az eddigi legjobb okostelefonos kameránk - olyan élményekhez, amelyeknél a jónál többre van szükség.


Lépj ki a szabadba! Merülj el a világban!

Páratlan Sony szórakozás. Bárhol is jársz.
 
A(z) Xperia Z3 Compact készülékben a legfényesebb kijelző mellett a legújabb Sony audiotechnológiát is megtalálhatod. Minden hangot tökéletesen hallhatsz meg a Hi-Res audiotechnológiával, a digitális zajszűrővel pedig kiküszöbölheted a kellemetlen háttérzajokat. Nyisd meg a Filmek alkalmazást, és nézz meg egy kasszasikert az erkélyeden, vagy érd el PlayStation(R)4 konzolodat a PS4(TM) Remote Play használatával! Mert vannak olyan esték is, amikor jó otthon maradni.


Végezz el több feladatot, hosszabb ideig! Full extrás okostelefon kétnapos akkumulátoridővel
 
A(z) Xperia Z3 Compact vízálló mobil, amely ötvözi a minőségi anyagokat és a Sony technológiáinak legjavát. Ennek eredményeként jobb okostelefonos élményben lehet részed a nap minden órájában. A legfejlettebb kamera, a jövő játékélménye és a kétnapos akkumulátoridő egyaránt beleférnek a karcsú és kompakt kivitelbe. Okostelefon, amely a lehetséges és a lehetetlen közötti határvonalon jár. Azoknak, akik nem elégszenek meg a 10 százalékos életérzéssel.


Így is ismerheti: Xperia Z 3 Compact D 5803, XperiaZ3CompactD5803, Xperia Z3 Compact D 5803

Magánszemélyek részére

Percdíjak akár 5 Forinttól

Havidíjak akár 1200 Forinttól

Részletekért kattintson >>

Cégek részére

Percdíjak akár 3 Forinttól

Havidíjak akár 1400 Forinttól

Részletekért kattintson >>

Kosár

Rendelése a kosárba került!

Kassza >> Bezár